hayata dair her şey..

hayata dair her şey..


3 Şubat 2013 Pazar

Aşkıma..



    Bizimkisi ilk görüşte aşk değildi. Daha birbirimizi görmeden aşık olmuştuk çünkü. Sesimizi duymak bile yetmişti aşık olmamıza. Nasıl mı? Okumaya devam edin lütfen..
    Bundan tam ondokuz sene önceydi. İkimizde aynı şirketin farklı şehirlerdeki iki ayrı şubesinde çalışıyorduk. İşimizin gereği telefonla konuşuyorduk. Zamanla bu iş gereği açılan telefonların sayısı artmaya, konuşma süresi uzamaya başlamıştı. Artık ev telefonlarımızın numaralarını da biliyorduk (o zaman cep telefonu yoktu {yaşlandık galiba} neyse). İş harici evden de konuşmaya başlamıştık. Zeki'nin ilk olarak ses tonundan çok etkilenmiştim. Sonra konuşma tarzı, adabı, düşünceleri, yaklaşımı beni çok etkilemişti. Daha görmeden sesine aşık olmuştum bile. Her şeyden konuşabiliyorduk. Gülüyorduk, eğleniyorduk, dertleşiyorduk ve en önemlisi birbirimizi çok iyi anlıyorduk. Ama yinede insan azcık da olsa tipini merak ediyor işte. Sormadan duramadım ve tipini tarif etmesini istedim. "Mesela gözlerin ne renk" dedim. Cevabını hala bugün gibi hatırlarım "farzet ki gözlerim görmüyor, sevgiyle bakmıyor, ne renk olduğunun ne önemi var" demişti. Çok etkilenmiştim.
    Beş ay boyunca birbirimizi görmeden, sadece telefonla konuşarak arkadaşlığımızı devam ettirdik. Saatlerce telefonla konuşuyorduk. Sonunda tanışmaya karar verdik ve Mayıs ayında tanıştık. İlk görüştüğümüzde çoktan aşık olmuştuk birbirimize. Eylül ayında nişanlandık ve bir sene sonra yine Eylül ayında evlendik. Allah' ın izniyle bu sene onsekizinci yılımızı dolduracağız inşallah. Ama bu evlilik yıldönümü yazım değil. Niye mi yazdım?
    Bugün hayatımın aşkı, canım eşimin doğumgünü..

    DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM. İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ SEVDİM SENİ, İYİKİ SENİNLE EVLENDİM VE İYİKİ VARSIN. YENİ YAŞINDA DİLEDİĞİN HER ŞEY GERÇEK OLSUN VE GERÇEKLEŞEN HAYALLERİN SENİ HEP ÇOK MUTLU ETSİN. TÜM HAYATIN BOYUNCA HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.
HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEM AŞKLA BAKAN GÖZLERİNİ
HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEM SENLE GEÇEN GÜNLERİMİ
SENİ ÇOK SEVİYORUM..

(Lütfen okuyunca maşallah deyin olur mu??) 
:)



  Sevgilerimle,
Funda Dikmen











3 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

:-) ne guzel yaa masal gibi sanki masallah

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederiz :)

Adsız dedi ki...

Tu tu tu.. 41 kere :))
Nice mutlu yillara hep birlikte mutlu olmaniz dilegiyle:)
Burcin