hayata dair her şey..

hayata dair her şey..


13 Ekim 2012 Cumartesi

Haftasonu Eğlencesi..




      Herkese Merhaba,

      Hiç günlerin karakter analizini yapmayı düşündünüz mü? Lütfen saçma demeyin, ben düşündüm çünkü.Çok keyifli oluyor.Bugün size günlerin bana hissettirdiklerini yazdım.Mesela haftanın günlerini büyük bir aile gibi düşünün.Bakın şöyle..
      Pazartesi ; ailenin ilk çocuğu,ilk gözağrısı ve de ilk erkek çocuğu.Bu yüzden en iyi okullarda okutulmuş her istediği yapılmış.Herkese tepeden bakan,şımarık,bencil bir karakter. "Beni kimse sevmek zorunda değil; zaten bende sizi sevmiyorum"  diyebilecek kadar da ukala.
      Salı ; ailenin ikinci erkek çocuğu.Abisinin gölgesinde kalmış ve biraz ezilmiş.Abisinin eskileri ile büyümüş,her istediği alınmamış ve malesef okuyamamış.Beceriksiz,sessiz sakin ve silik bir karakter."Beni kimse sevmiyor"diye üzülebilecek kadar da hassas.
      Çarşamba ; ailenin üçüncü erkek çocuğu.Küçüklüğünden beri bir savaşçı gibi yetiştirilmiş.Cesur,kendinden emin,güçlü bir karakter.Okumuş kariyer yapmış ve çok başarılı olmuş.Çalışkan ve hırslı ama "Ben ailemin sayesinde başardım" diyebilecek kadar da mütevazi.
      Perşembe ; ailenin dördüncü ve de ilk kız çocuğu.Bu yüzden bir prenses gibi büyütülmüş.Üzerine titrenmiş,bir dediği iki yapılmamış. Nazlı, çıtkırıldım ve çok hassas bir karakter."Ben ailem olmadan yaşayamam" diyebilecek kadar da özgüvensiz.
      Cuma ; ailenin beşinci erkek çocuğu.Babasının işini erken yaşta devralmış ve işi büyütüp,geliştirmiş başarılı olmuş.Namazında niyazında, iyi bir aile babası,müşfik,çalışkan,mülayim bir karakter.Ama "Bu işi buralara getiren benim,daha da ileriye götüreceğim"diyecek kadar da hırslı.
      Cumartesi ; ailenin altıncı ve ikinci kız çocuğu.Ablası gibi çıtkırıldım değil.Aksine evin her işini halleden,annesine yardımcı olan,ailenin bütün yükünü sırtlanmış güçlü bir kız. Ama herşeye koşturmaktan okuyamamış, istediklerini yapmaya fırsat bulamamış,özlemleri olan bir karakter. Ama "Ben böyle mutluyum ailem için herşeyi yine olsa yine yaparım" diyebilecek kadar da fedakar.
     Pazar ; ailenin yedinci ve son erkek çocuğu.Tam bir playboy. Gezmeyi, eğlenmeyi,para harcamayı,güzel giyinmeyi seven bir genç.Sürekli tatil modunda olan tembel,yaşamayı seven,keyfine düşkün bir karakter."Şu üç günlük dünyada çalışıp ne yapacaksın eğlenmene bak"diyebilecek kadar da sorumsuz.

     Herkese iyi haftasonları diliyorum..

     Sevgilerimle,
  Funda Dikmen        








                                                                                    BAKIŞ AÇISI
                                                                                   
                                                                         Kendi çektiğim fotoğraflarım




5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten farklı bir bakış açısı olmuş. Hiç böyle düşünmemiştim.Burcu POŞPOŞ DEMİRHAT

Adsız dedi ki...

İlginç bir yaklaşım olmuş abla,cumayı beğendim namazında niyazında :)
Seren Tolga

Adsız dedi ki...

KÜÇÜCÜK FIÇICIK İÇİ TURŞUCUK..SENİN O GÜZEL BAŞININ İÇİNDE NE CEVHERLER OLDUĞUNU BİLİYORDUM.REYHAN TOLGA POŞPOŞ

Unknown dedi ki...

Değişik bir karakterleştirme, ama senin fikrin olduğuna hiç şaşırmadım findux:)
Ben de yapayım günlere bir kaç yorum;
Pazartesi, tatil rehavetinden çıkamamış olmanın verdiği verimsizlikle idare etmeye çalıştığın bir gündür. Ama haftanın en verimli günü Çarşambadır bence tam da ortasında..
Tatil yapabildiğimiz tek gün ise sanırım cumartesi olabilir(mesaiye gelmediysek tabi(!)-ki mesaide öğle arasındayım, sinirliyim:P),istediğin saatte yatma özgürlüğü, sabah iş var kalkamam derdi yok ohh:)..
Ama pazar öyle miii:(:( yarın iş var düşüncesi yer durur beynimizi:P

öptüm seni:)

Unknown dedi ki...

Değişik bir bakış açısı çok beğendim tebrik ediyorum canım.....