hayata dair her şey..

hayata dair her şey..


31 Ekim 2012 Çarşamba

Teşekkür..





   Sevgili Dostlarım ,

   Bugün tam üç hafta oldu. Ben üç hafta önce "Küçük Bir Dokunuş" blog sayfamı kurdum ve yazılarıma başladım. İlk gün çok heyecanlıydım zamanla geçer diyordum. Yanılmışım her geçen gün heyecanım daha da artarak çoğaldı. Başlangıçta içeriğimizde fazla bir şey yoktu , şimdi biraz daha çeşitlendirdim. İleride içeriğimizi daha da zenginleştirmek için çalışıyorum. Biz elimizden geldiğince hayata dair her şeyi anlatmaya çalışıyoruz. Daha yolun başındayız küçük adımlarla ilerliyoruz. Kaliteli , beğenilen şeyler yapmak ve başarılı olmak için uğraşıyoruz.
   Bu yolda yalnız olmadığını bilmek çok güzel bir duygu. Küçük adımlarla ilerliyoruz ama dostlarımızın desteği sayesinde büyük yol alıyoruz. Bu yolda beni yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. Başta bana her konuda destek olan aileme ; sevgili köşe yazarlarım Reyhan Tolga Poşpoş ve Zeki Dikmen'e ; bana yemek tarifleri gönderen canım dostum Lale'ye , kardeşlerim Esra Okan Oya ve Sıtkı'ya , kuzenlerime ; yazı , şiir , video , resim gönderen dostlarıma ; teknik konularda destek olan kuzularım Serap ve Hülya'ya ve bizi hiç yalnız bırakmayan , destek ve ilgisini bizlerden esirgemeyen siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

 Sevgilerimle ,
Funda Dikmen
















7 yorum:

srp dedi ki...

Ne çabuk geçmiş 3 hafta. Daha nice haftalar, aylar, yıllar devam ettirirsiniz inşallah :)

Unknown dedi ki...

Yeğenlerin ilk göz ağrısı...güzel düşüncelerinle,bendine sığmaz taşan fikirlerinle çıktığın, eğlenceli yolculukta beni de yol arkadaşı olarak kabul ettiğin için teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

Teşekkür ediyorum kuzummm :)

Unknown dedi ki...

Ben bu yolda seninle yürüdüğüm için çok şanslıyım ve çok mutluyum..

akdeniz dedi ki...

benimde ilk yazma hevesim blogla başlamıştı.bugün 2 gazete 7 portal 2 dergi de yazıyorum..gitgide de sayı artacak gibi..yazmak dünyanın en güzel virüsü...:)
http://zoomlabakalim.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Ne kadar güzel. Çok şanslısınız.
Bloğunuzda çok güzel çok tarz sizin için oy kullandım yarışmada :) başarılar

burcin pospos dedi ki...

harikasiniz..yola devam..