hayata dair her şey..

hayata dair her şey..


11 Ekim 2012 Perşembe

Sevdiklerime..

       


     Hayatımızın her döneminde bizi baskı altında tutan,üzen ve yıpratan zorluklarla karşılaşırız.Kendimizi çaresiz hissettiğimiz, umutsuzluğa kapıldığımız anlar olur. Biz bu durumdayken sanki her şey aleyhimize çalışır. Saat her zamankinden daha yavaş ilerler, herkes ve her şey bize karşıymış gibi gelir. İnsan öyle karamsar olur ki tünelin sonundaki ışığı bile göremez.Sanki bizim için hiç bir çıkış yolu yoktur.O anda yalnız bizim sıkıntımız olduğunu düşünür, diğer insanların mutlu mesut yaşadığını zannederiz.
     İşte böyle zamanlarda kendimizi güvende hissedebileceğimiz, başımızı omzuna yaslayabileceğimiz, bizi bulunduğumuz kuyudan çekip çıkaracak bir dost eline ihtiyaç duyarız.Bu kimi zaman eşimiz, kimi zaman ailemiz, kimi zaman dostumuz olur. Bize; tünel çok karanlık bile olsa sonunda mutlaka bir ışık olduğunu gösterirler. Biz yolumuzu kaybetmiş bile olsak tekrardan bulmamızı sağlarlar. Onlar iyiki hayatımızdalar. Uzattıkları eli tutalım ve hiç bırakmayalım. Bırakın sevgileri içimizi ısıtsın, varlıkları güç versin. Bırakın yolumuzu aydınlatsınlar.
     Ben, sevdiklerime iyiki varsınız diyorum ve sizi çok seviyorum..



    Sevgilerimle,
  Funda Dikmen







ÖZLÜ SÖZLER

''Sana ışık tutanlara sırtını dönersen,
göreceğin tek şey kendi karanlığındır...''



                                                                                                   BAKIŞ AÇISI
                                                                                      Kendi çektiğim
                                                                                       fotoğraflarım..

















1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun abla.Tebrik ediyorum çok beğendik yazını.Hepimizin düşüncelerine tercüman oluyorsun.Bizim yazamadıklarımızı sen yazarsın artık.Başarılar.

Oya,Sıtkı,Nehir Avcılar